Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
| Título : | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
| Autor : | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
| Fecha de publicación : | 2009 |
| Date of entry: | 7-jun-2012 |
| Editorial : | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Palabras clave : | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
| Resumen : | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
| Content type: | Learning Object |
| Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv__2009.pdf | 251,31 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009.djvu | 144,98 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009__COVER.png | 34,76 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador