Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
| Заглавие: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
| Автори: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
| Дата на Публикуване: | 2009 |
| Date of entry: | 7-Юни-2012 |
| Издател: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Ключови Думи: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
| Резюме: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
| Content type: | Learning Object |
| Показва се в Колекции: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файлове в Този Публикация:
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти