Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
タイトル: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
著者: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
発行日: | 2009 |
Date of entry: | 7-6月-2012 |
出版者: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
キーワード: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
抄録: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
Content type: | Learning Object |
出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Admin Tools