霂瑞霂��撘����迨��辣:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
| Title: | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку | 
| Other Titles: | Features of the world confectionery market and trends development | 
| Authors: | Черній, І. Chernii, I.  | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси). | 
| Bibliographic description (International): | Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"  | 
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Volume: | 2 | 
| Issue Date: | 20-四月-2016 | 
| Date of entry: | 25-五月-2016 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016  | 
| UDC: | 339.13 664.68  | 
| Keywords: | світовий кондитерський ринок сегменти кондитерського ринку global confectionery market confectionery market segments  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 75-76 | 
| Start page: | 75 | 
| End page: | 76 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Content type: | Article | 
| �蝷箔����: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) | 
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.djvu | 72,05 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� | 
�DSpace銝剜�������★��������雿��.