Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черній, І. | uk |
dc.contributor.author | Chernii, I. | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T08:28:03Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T08:28:03Z | - |
dc.date.created | 2016-04-20 | uk |
dc.date.issued | 2016-04-20 | uk |
dc.identifier.citation | Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424 | - |
dc.format.extent | 75-76 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.subject | світовий кондитерський ринок | uk |
dc.subject | сегменти кондитерського ринку | uk |
dc.subject | global confectionery market | uk |
dc.subject | confectionery market segments | uk |
dc.title | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку | uk |
dc.title.alternative | Features of the world confectionery market and trends development | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 339.13 | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
dc.identifier.citationen | Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 75 | uk |
dc.citation.epage | 76 | uk |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.