Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
| Titel: | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку |
| Sonstige Titel: | Features of the world confectionery market and trends development |
| Autor(en): | Черній, І. Chernii, I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси). |
| Bibliographic description (International): | Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 2 |
| Erscheinungsdatum: | 20-Apr-2016 |
| Date of entry: | 25-Mai-2016 |
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
| UDC: | 339.13 664.68 |
| Stichwörter: | світовий кондитерський ринок сегменти кондитерського ринку global confectionery market confectionery market segments |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 75-76 |
| Start page: | 75 |
| End page: | 76 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Content type: | Article |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.djvu | 72,05 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.