กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
ชื่อเรื่อง: | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Features of the world confectionery market and trends development |
ผู้แต่ง: | Черній, І. Chernii, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси). |
Bibliographic description (International): | Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 2 |
วันที่เผยแพร่: | 20-เมษ-2016 |
Date of entry: | 25-พฤษ-2016 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 339.13 664.68 |
คำสำคัญ: | світовий кондитерський ринок сегменти кондитерського ринку global confectionery market confectionery market segments |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 75-76 |
Start page: | 75 |
End page: | 76 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76.djvu | 72,05 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
Conf_2016v2_Chernii_I-Features_of_the_world_confectionery_75-76__COVER.jpg | 182,75 kB | JPEG | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น