Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424

Teitl: Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку
Teitlau Eraill: Features of the world confectionery market and trends development
Awduron: Черній, І.
Chernii, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
Dyddiad Cyhoeddi: 20-Apr-2016
Date of entry: 25-May-2016
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 339.13
664.68
Allweddeiriau: світовий кондитерський ринок
сегменти кондитерського ринку
global confectionery market
confectionery market segments
Number of pages: 2
Page range: 75-76
Start page: 75
End page: 76
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.