Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424
Назва: | Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку |
Інші назви: | Features of the world confectionery market and trends development |
Автори: | Черній, І. Chernii, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Черній І. Особливості функціонування світового ринку кондитнрських виробів та тенденції його розвитку / Черній І. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 75-76. — (Економіка, менеджмент, фінанси). |
Bibliographic description: | Chernii I. (2016) Osoblyvosti funktsionuvannia svitovoho rynku kondytnrskykh vyrobiv ta tendentsii yoho rozvytku [Features of the world confectionery market and trends development]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 75-76 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 20-кві-2016 |
Дата внесення: | 25-тра-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
УДК: | 339.13 664.68 |
Теми: | світовий кондитерський ринок сегменти кондитерського ринку global confectionery market confectionery market segments |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 75-76 |
Початкова сторінка: | 75 |
Кінцева сторінка: | 76 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16424 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.