Результати від 1 до 20 із 75
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Effects Of Adding Cow Milk To Curd On Microbes and Peptides, and their Effects on Gut Microbiota; Short Chain Fatty Acids and Peptides. A Double Blind, Randomized, Placebo controlled Comparison | Singh, R. B. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Food consumption pattern and risk of mortality due to non-communicable diseases | Singh, R. B. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Modification of the fluorimetric method of determination of vitamin E (α-Tocopherol) | Andrusyshyna, I. M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Антиоксидантні властивості гумінових кислот | Яремкевич, О. С.; Семенюк, І. В.; Карпенко, О. В.; Лубенець, В. І.; Yaremkevych, O S.; Semenuk, I. V.; Karpenko, O. V.; Lubenets, V. I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coli | Труханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біологічно активні добавки з водоростей | Чвалюк, Г. В.; Грубінко, В. В.; Chvaliuk, H. V.; Hrubinko, V. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Видавнича сторінка | - |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Визначення вмісту антиоксидантів у різних видах чаю | Юсіна, Г. Л.; Бородіна, Я. О.; Чекой, К. В.; Yusina, G.; Borodina, Yanina; Chekoi, Karyna |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Визначення кислотності молока методом кольорометричного титрування у хронометричному варіанті | Холмовой, Ю. П.; Лобанов, Г. Г.; Жигадло, Є. В.; Kholmovoi, Yu. P.; Lobanov, G. G.; Gigadlo, E. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання нетрадиційних сортів борошна у хлібопекарській промисловості України | Лялик, Анастасія Тарасівна; Михайлюк, С. Т.; Lialyk, A.; Mykhailuk, S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання цибулі в технології виробництва соусів | Осадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт | Плавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості | Коновалова, С. О.; Бегайдарова, С. Ю.; Konovalova, S. O.; Bega`darova, S. Yu. |