Showing results 1 to 20 of 21
	
	 
next >
	 
	
    
    
	
| Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) | 
| Conference Abstract | 25-de -2025 | 28-d’o-2025 | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба | Смолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V. | 
| Conference Abstract | 28-de -2023 | 21-de -2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 6-de -2023 | 21-de -2024 | Використання ферментів для покращення хліба | Когут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 24-de -2023 | 19-de -2023 | Вода в харчових продуктах та її значення для організму | Гарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 11-de -2024 | 24-de -2025 | Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберігання | Петришин, Б. І.; Вічко, Олена Іванівна; Petryshyn, B. I.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 28-de -2023 | 21-de -2023 | Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба | Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 6-de -2023 | 21-de -2024 | Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба | Гудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 25-de -2025 | 28-d’o-2025 | Збагачення хлібопекарської продукції йодом як інноваійний напрям профілактики йододефіциту | Радченко, В. В.; Вічко, Олена Іванівна; Radchenko, V. V.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 28-de -2023 | 21-de -2023 | Комплексні поліпшувачі для покращення хліба | Когут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V. | 
| Article | 17-de -2016 | 24-de -2017 | Можливість застосування пробіотичної кормової добавки з асоціації «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Мурин, Т. Є.; Vichko, O. I.; Murin, T. Y. | 
| Conference Abstract | 24-de -2023 | 19-de -2023 | Мінеральні води як важливий компонент сучасного харчування | Луцков, Л. Ю.; Вічко, О. І.; Lutskov, L. Y.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 24-de -2023 | 19-de -2023 | Необхідність біоремедіації на екосистемах очисних споруд | Швед, О. В.; Губрій, З. В.; Вічко, О. І.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 22-de -2022 | 19-d’o-2022 | Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I. | 
| Conference Abstract | 20-de -2021 | 23-de -2021 | Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництв | Швед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A. | 
| Conference Abstract | 25-de -2025 | 28-d’o-2025 | Особливості створення та споживання продукції функціонального спрямування | Швед, О. В.; Вічко, Олена Іванівна; Лубенець, В. І.; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Lubenets, V. I. | 
| Conference Abstract | 28-de -2023 | 21-de -2023 | Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хліба | Гудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I. | 
| Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. | 
| Conference Abstract | 22-de -2022 | 19-d’o-2022 | Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки | Марцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I. | 
| Conference Abstract | 24-de -2023 | 19-de -2023 | Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмів | Здибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V. | 
| Conference Abstract | 7-de -2022 | 15-de -2023 | Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробів | Хижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I. |