Lehitse Autor Vichko, O. I.

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 18 18 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-det-202321-jaa-2024Використання ферментів для покращення хлібаКогут, Н. З.; Мультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Kohut, N. Z.; Multan, R. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Вода в харчових продуктах та її значення для організмуГарасимюк, О. А.; Вічко, О. І.; Harasymiuk, O. A.; Vichko, O. I.
Conference Abstract11-det-202424-jaa-2025Вплив консерванту нізину на мікрофлору кисломолочного сиру під час зберіганняПетришин, Б. І.; Вічко, Олена Іванівна; Petryshyn, B. I.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Джерела підвищення антикосидантних властивостей хлібаРоган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract6-det-202321-jaa-2024Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хлібаГудь, В. І.; Роган, І. Б.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Rogan, I. B.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Комплексні поліпшувачі для покращення хлібаКогут, Н. З.; Вічко, Олена Іванівна; Кушнірук, Н. В.; Kohut, N. Z.; Vichko, O. I.; Kushniruk, N. V.
Article17-nov-201624-mär-2017Можливість застосування пробіотичної кормової добавки з асоціації «тибетський грибок»Вічко, Олена Іванівна; Мурин, Т. Є.; Vichko, O. I.; Murin, T. Y.
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Мінеральні води як важливий компонент сучасного харчуванняЛуцков, Л. Ю.; Вічко, О. І.; Lutskov, L. Y.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Необхідність біоремедіації на екосистемах очисних спорудШвед, О. В.; Губрій, З. В.; Вічко, О. І.; Shved, O. V.; Hubrii, Z. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексуВічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Лубенець, В. І.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Lubenets, V. I.
Conference Abstract20-mai-202123-juu-2021Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництвШвед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Оцінка заквасочних мікроорганізмів для житнього хлібаГудь, В. І.; Вічко, Олена Іванівна; Hud, P. I.; Vichko, O. I.
Article8-okt-201521-det-2015Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнкиМарцінишин, С. П.; Вічко, Олена Іванівна; Martsinyshyn, S. P.; Vichko, O. I.
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Підготовка якісної питної води з використанням мікроорганізмівЗдибель, О. А.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Zdybel, O. A.; Vichko, O. I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract7-det-202215-vee-2023Розширення спектру використання нетрадиційних видів борошна в технології борошняних виробівХижнюк, Я. Ю.; Лісовська, Т. О.; Вічко, Олена Іванівна; Hizhnyuk, Ya. Yu.; Lisovska, T. O.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Інноваційні можливості фітодобавок у виробництві хлібобулочних виробівМультан, Р. О.; Вічко, Олена Іванівна; Multan, R. O.; Vichko, O. I.