Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Автори Pokotylo, O. S.
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 23
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Conference Abstract
28-лис-2018
18-лют-2019
Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Покотило, О. С.
;
Кафтан, А. І.
;
Pokotylo, O. S.
;
Kaftan, A. I.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання
Арутюнян, Д. А.
;
Покотило, Олег Степанович
;
Arutyunyan, D. A.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт
Плавуцький, Т. Р.
;
Покотило, Олег Степанович
;
Plavutsky, T. R.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
20-тра-2021
23-чер-2021
Воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровлення
Покотило, О. С.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
25-лис-2020
24-бер-2021
Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру
Далєвська, Діана Ярославівна
;
Покотило, О. С.
;
Dalievska, D. Y.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Вплив збагаченої воднем води на стан пародонту, рівень окисного стресу та мікрофлору порожнини рота
Боднарчук, Г. Р.
;
Покотило, О. С.
;
Bodnarchuk, H. R.
;
Pokotylo, O. S.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Банах, В. І.
;
Покотило, О. С.
;
Banakh, V. I.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
6-гру-2023
21-січ-2024
Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
Покотило, Олег Степанович
;
Далєвська, Діана Ярославівна
;
Далєвський, В. М.
;
Pokotylo, O. S.
;
Dalievska, D. Ya.
;
Dalievsky, V. M.
Conference Abstract
28-кві-2022
16-чер-2022
Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру
Арутюнян, Д.
;
Покотило, О. С.
;
Arutyunyan, D.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
25-лис-2020
24-бер-2021
Жирнокислотний склад молока при скисанні
Хава, О. П.
;
Сельський, Володимир Романович
;
Покотило, О. С.
;
Hava, O. P.
;
Selsky, V. R.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
25-лис-2020
24-бер-2021
Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва
Арутюнян, Д. А.
;
Сторож, Л. А.
;
Покотило, О. С.
;
Arutyunyan, D. A.
;
Storoz, L. A.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
28-лис-2018
18-лют-2019
Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження
Покотило, О. С.
;
Баюк, С. Я.
;
Pokotylo, O. S.
;
Bayuk, S. Ya.
Article
17-лис-2016
24-бер-2017
Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Сулік, О. П.
;
Покотило, О. С.
;
Sulik, O. P.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
28-лис-2018
18-лют-2019
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Покотило, О. С.
;
Горожанський, О. Я.
;
Pokotylo, O. S.
;
Horozhansky, O. Ya.
Conference Abstract
25-лис-2020
24-бер-2021
Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажів
Новіков, І. Т.
;
Покотило, О. С.
;
Novikov, I. T.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону
Арутюнян, Д. А.
;
Покотило, Олег Степанович
;
Arutyunyan, D. A.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
20-тра-2021
23-чер-2021
Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання
Далєвська, Діана Ярославівна
;
Покотило, О. С.
;
Dalievska, D. Y.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
24-тра-2023
19-лип-2023
Перспективи використання суспензії з наночастинок срібла для створення протимікробних і противірусних медичних масок воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровлення
Починок, А. М.
;
Покотило, О. С.
;
Pochynok, A. M.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
28-вер-2023
21-лис-2023
Розробка купажованої олії на основі конопляної
Трачук, Н. П.
;
Покотило, Олег Степанович
;
Trachuk, N. P.
;
Pokotylo, O. S.
Conference Abstract
22-вер-2022
19-жов-2022
Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт
Арутюнян, Д. А.
;
Покотило, Олег Степанович
;
Arutyunyan, D. A.
;
Pokotylo, O. S.