Результати від 1 до 20 із 23
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Покотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вміст вологи у твердому сирі гауда в процесі дозрівання і зберігання | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Воднева вода як оздоровчий і харчовий продукт | Плавуцький, Т. Р.; Покотило, Олег Степанович; Plavutsky, T. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровлення | Покотило, О. С.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Вплив збагаченої воднем води на стан пародонту, рівень окисного стресу та мікрофлору порожнини рота | Боднарчук, Г. Р.; Покотило, О. С.; Bodnarchuk, H. R.; Pokotylo, O. S. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | Банах, В. І.; Покотило, О. С.; Banakh, V. I.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру | Арутюнян, Д.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад молока при скисанні | Хава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Жирнокислотний склад сирів залежно від технології виробництва | Арутюнян, Д. А.; Сторож, Л. А.; Покотило, О. С.; Arutyunyan, D. A.; Storoz, L. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | Покотило, О. С.; Баюк, С. Я.; Pokotylo, O. S.; Bayuk, S. Ya. |
Article | 17-лис-2016 | 24-бер-2017 | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні | Сулік, О. П.; Покотило, О. С.; Sulik, O. P.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Покотило, О. С.; Горожанський, О. Я.; Pokotylo, O. S.; Horozhansky, O. Ya. |
Conference Abstract | 25-лис-2020 | 24-бер-2021 | Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажів | Новіков, І. Т.; Покотило, О. С.; Novikov, I. T.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Модифікація сиру Гауда через додавання насіння льону | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Перспективи використання суспензії з наночастинок срібла для створення протимікробних і противірусних медичних масок воднева вода – ефективний і перспективний засіб оздоровлення | Починок, А. М.; Покотило, О. С.; Pochynok, A. M.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Розробка купажованої олії на основі конопляної | Трачук, Н. П.; Покотило, Олег Степанович; Trachuk, N. P.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Сир збагачений насінням льону як новий функціональний продукт | Арутюнян, Д. А.; Покотило, Олег Степанович; Arutyunyan, D. A.; Pokotylo, O. S. |