Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149
Назва: | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти |
Інші назви: | Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage |
Автори: | Банах, В. І. Покотило, О. С. Banakh, V. I. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Банах В. І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти / В. І. Банах, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 213. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Banakh V. I., Pokotylo O. S. (2016) Vplyv orhanichnoho i neorhanichnoho yodu na protses kvashennia kapusty [Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 213 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.843.52 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 213 |
Початкова сторінка: | 213 |
Кінцева сторінка: | 213 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html http://buklib.net/books/29435/ |
Перелік літератури: | 1.Вплив йоду на організм людини [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Назва з екрану. 2.Процес квашення капусти [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://buklib.net/books/29435/ - Назва з екрану. |
References: | 1.Vplyv yodu na orhanizm liudyny [Electronic resource], Access mode: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Title from the screen. 2.Protses kvashennia kapusti [Electronic resource], Access mode: http://buklib.net/books/29435/ - Title from the screen. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.