Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149

Назва: Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Інші назви: Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage
Автори: Банах, В. І.
Покотило, О. С.
Banakh, V. I.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Банах В. І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти / В. І. Банах, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 213. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Banakh V. I., Pokotylo O. S. (2016) Vplyv orhanichnoho i neorhanichnoho yodu na protses kvashennia kapusty [Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 213 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.843.52
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 213
Початкова сторінка: 213
Кінцева сторінка: 213
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html
http://buklib.net/books/29435/
Перелік літератури: 1.Вплив йоду на організм людини [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Назва з екрану.
2.Процес квашення капусти [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://buklib.net/books/29435/ - Назва з екрану.
References: 1.Vplyv yodu na orhanizm liudyny [Electronic resource], Access mode: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Title from the screen.
2.Protses kvashennia kapusti [Electronic resource], Access mode: http://buklib.net/books/29435/ - Title from the screen.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.