Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банах, В. І. | uk |
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | uk |
dc.contributor.author | Banakh, V. I. | uk |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T22:12:31Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T22:12:31Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Банах В. І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти / В. І. Банах, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 213. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149 | - |
dc.format.extent | 213 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.relation.uri | http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html | uk |
dc.relation.uri | http://buklib.net/books/29435/ | uk |
dc.title | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | uk |
dc.title.alternative | Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 664.843.52 | uk |
dc.relation.references | 1.Вплив йоду на організм людини [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Назва з екрану. | uk |
dc.relation.references | 2.Процес квашення капусти [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://buklib.net/books/29435/ - Назва з екрану. | uk |
dc.relation.referencesen | 1.Vplyv yodu na orhanizm liudyny [Electronic resource], Access mode: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Title from the screen. | uk |
dc.relation.referencesen | 2.Protses kvashennia kapusti [Electronic resource], Access mode: http://buklib.net/books/29435/ - Title from the screen. | uk |
dc.identifier.citationen | Banakh V. I., Pokotylo O. S. (2016) Vplyv orhanichnoho i neorhanichnoho yodu na protses kvashennia kapusty [Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 213 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 213 | uk |
dc.citation.epage | 213 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.