Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанах, В. І.uk
dc.contributor.authorПокотило, О. С.uk
dc.contributor.authorBanakh, V. I.uk
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:12:31Z-
dc.date.available2017-03-24T22:12:31Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationБанах В. І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти / В. І. Банах, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 213. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20149-
dc.format.extent213uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.relation.urihttp://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.htmluk
dc.relation.urihttp://buklib.net/books/29435/uk
dc.titleВплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиuk
dc.title.alternativeInfluence organic and inorganic iodine process fermented cabbageuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc664.843.52uk
dc.relation.references1.Вплив йоду на організм людини [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Назва з екрану.uk
dc.relation.references2.Процес квашення капусти [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://buklib.net/books/29435/ - Назва з екрану.uk
dc.relation.referencesen1.Vplyv yodu na orhanizm liudyny [Electronic resource], Access mode: http://diagnoz.net.ua/diagnoz/12905-funkcyi-yodu-v-organzm-lyudini.html - Title from the screen.uk
dc.relation.referencesen2.Protses kvashennia kapusti [Electronic resource], Access mode: http://buklib.net/books/29435/ - Title from the screen.uk
dc.identifier.citationenBanakh V. I., Pokotylo O. S. (2016) Vplyv orhanichnoho i neorhanichnoho yodu na protses kvashennia kapusty [Influence organic and inorganic iodine process fermented cabbage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 213 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage213uk
dc.citation.epage213uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.