Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800

Назва: Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
Інші назви: Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process
Автори: Покотило, Олег Степанович
Далєвська, Діана Ярославівна
Далєвський, В. М.
Pokotylo, O. S.
Dalievska, D. Ya.
Dalievsky, V. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Покотило О. С. Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації / Олег Степанович Покотило, Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 302–303. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pokotylo O. S., Dalievska D. Ya., Dalievsky V. M. (2023) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv riazhanky v protsesi fermentatsii [Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 302-303 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Конференція/захід: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 6-гру-2023
Дата внесення: 21-січ-2024
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
УДК: 637.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 302-303
Початкова сторінка: 302
Кінцева сторінка: 303
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800
ISBN: 978-617-7875-71-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Перелік літератури: 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
References: 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.