กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800
ชื่อเรื่อง: | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process |
ผู้แต่ง: | Покотило, Олег Степанович Далєвська, Діана Ярославівна Далєвський, В. М. Pokotylo, O. S. Dalievska, D. Ya. Dalievsky, V. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. С. Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації / Олег Степанович Покотило, Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 302–303. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Pokotylo O. S., Dalievska D. Ya., Dalievsky V. M. (2023) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv riazhanky v protsesi fermentatsii [Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 302-303 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023 Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023 |
Conference/Event: | ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
วันที่เผยแพร่: | 6-ธัน-2023 |
Date of entry: | 21-มกร-2024 |
สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V.A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 6-7 грудня 2023 року 6-7 December 2023 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 302-303 |
Start page: | 302 |
End page: | 303 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800 |
ISBN: | 978-617-7875-71-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
References (Ukraine): | 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. |
References (International): | 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227. 2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15. |
Content type: | Conference Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2023_Pokotylo_O_S-Research_of_physico_302-303.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
MNPK_2023_Pokotylo_O_S-Research_of_physico_302-303.djvu | 35,08 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
MNPK_2023_Pokotylo_O_S-Research_of_physico_302-303__COVER.png | 1,09 MB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น