Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокотило, Олег Степанович
dc.contributor.authorДалєвська, Діана Ярославівна
dc.contributor.authorДалєвський, В. М.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.contributor.authorDalievska, D. Ya.
dc.contributor.authorDalievsky, V. M.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2023 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2023
dc.date.accessioned2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.available2024-01-21T14:52:22Z-
dc.date.created2023-12-06
dc.date.issued2023-12-06
dc.identifier.citationПокотило О. С. Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації / Олег Степанович Покотило, Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 302–303. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-71-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800-
dc.format.extent302-303
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V.A.
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
dc.titleДослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
dc.title.alternativeResearch of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
dc.relation.references2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
dc.relation.referencesen1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
dc.relation.referencesen2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
dc.identifier.citationenPokotylo O. S., Dalievska D. Ya., Dalievsky V. M. (2023) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv riazhanky v protsesi fermentatsii [Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 302-303 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage302
dc.citation.epage303
dc.citation.conferenceⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.