Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800

Заглавие: Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
Други Заглавия: Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process
Автори: Покотило, Олег Степанович
Далєвська, Діана Ярославівна
Далєвський, В. М.
Pokotylo, O. S.
Dalievska, D. Ya.
Dalievsky, V. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. С. Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації / Олег Степанович Покотило, Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 302–303. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Pokotylo O. S., Dalievska D. Ya., Dalievsky V. M. (2023) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv riazhanky v protsesi fermentatsii [Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 302-303 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Conference/Event: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата на Публикуване: 6-Дек-2023
Date of entry: 21-Яну-2024
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.138
Number of pages: 2
Page range: 302-303
Start page: 302
End page: 303
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800
ISBN: 978-617-7875-71-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
References (Ukraine): 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
References (International): 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.