Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800

Tytuł: Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації
Inne tytuły: Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process
Authors: Покотило, Олег Степанович
Далєвська, Діана Ярославівна
Далєвський, В. М.
Pokotylo, O. S.
Dalievska, D. Ya.
Dalievsky, V. M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. С. Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації / Олег Степанович Покотило, Діана Ярославівна Далєвська, В. М. Далєвський // Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 6-7 грудня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 302–303. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Pokotylo O. S., Dalievska D. Ya., Dalievsky V. M. (2023) Doslidzhennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv riazhanky v protsesi fermentatsii [Research of physico-chemical parameters of ryazhanka in the fermentation process]. Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“ (Tern., 6-7 December 2023), pp. 302-303 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2023
Book of abstracts of the ⅩⅡ International scientific and practical conference of young researchers and students „Actual problems of modern technologies“, 2023
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅡ Міжнародна науково-практичноа конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 6-gru-2023
Date of entry: 21-sty-2024
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V.A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 6-7 грудня 2023 року
6-7 December 2023
UDC: 637.138
Strony: 2
Zakres stron: 302-303
Główna strona: 302
Strona końcowa: 303
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/43800
ISBN: 978-617-7875-71-9
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
Wykaz piśmiennictwa: 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
References: 1. Dalievska, D., & Pokotylo, O. (2021). Changes in physicochemical and microbiological parameters of yogurt with the addition of biologically active iodine during storagE. Innovative Solution in Modern Science, 3(47), 216-227.
2. Dalevska, D., Pokotylo, O., Kukhtyn, M., Kopchak, N., Salata, V., Horiuk, Y., & Uglyar, T. (2021). Changes in organoleptic, microbiological and biochemical properties of kefir with iodine addition during the storage. Slovak Journal of Food Sciences, 15.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:XІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2023)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi