Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612
| Title: | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці |
| Other Titles: | Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment |
| Authors: | Покотило, О. С. Кафтан, А. І. Pokotylo, O. S. Kaftan, A. I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Покотило О. С. Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці / О. С. Покотило, А. І. Кафтан // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 125. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Pokotylo O. S., Kaftan A. I. (2018) Vmist askorbinovoi kysloty u fruktakh pry termichnii obrobtsi [Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 125 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
| Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | 3 |
| Issue Date: | 28-Nov-2018 |
| Date of entry: | 18-Feb-2019 |
| Publisher: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
| UDC: | 664.8/9 604.2 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 125 |
| Start page: | 125 |
| End page: | 125 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612 |
| ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
| URL for reference material: | http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
| References (Ukraine): | 1. Широков Є.П. Технологія зберігання і переробки овочів з основами стандартизації. М.: Агропромиздат, 2008. - 265с. 2. Алєксєєнко А.П. Вивчення впливу методів консервації на вміст аскорбінової кислоти в сировині плодів // Алєксєєнко А.П., Ткаченко М.Ф. // НФУ, [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
| References (International): | 1. Shyrokov Ye.P. Tekhnolohiia zberihannia i pererobky ovochiv z osnovamy standartyzatsii. M., Ahropromyzdat, 2008, 265p. 2. Alieksieienko A.P. Vyvchennia vplyvu metodiv konservatsii na vmist askorbinovoi kysloty v syrovyni plodiv, Alieksieienko A.P., Tkachenko M.F., NFU, [Electronic resource], Access mode: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.pdf | 290,98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
| VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.djvu | 17,74 kB | DjVu | View/Open | |
| VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125__COVER.png | 492,82 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.