Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612
Назва: | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці |
Інші назви: | Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment |
Автори: | Покотило, О. С. Кафтан, А. І. Pokotylo, O. S. Kaftan, A. I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Покотило О. С. Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці / О. С. Покотило, А. І. Кафтан // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 125. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Pokotylo O. S., Kaftan A. I. (2018) Vmist askorbinovoi kysloty u fruktakh pry termichnii obrobtsi [Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 125 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 664.8/9 604.2 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 125 |
Початкова сторінка: | 125 |
Кінцева сторінка: | 125 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
Перелік літератури: | 1. Широков Є.П. Технологія зберігання і переробки овочів з основами стандартизації. М.: Агропромиздат, 2008. - 265с. 2. Алєксєєнко А.П. Вивчення впливу методів консервації на вміст аскорбінової кислоти в сировині плодів // Алєксєєнко А.П., Ткаченко М.Ф. // НФУ, [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
References: | 1. Shyrokov Ye.P. Tekhnolohiia zberihannia i pererobky ovochiv z osnovamy standartyzatsii. M., Ahropromyzdat, 2008, 265p. 2. Alieksieienko A.P. Vyvchennia vplyvu metodiv konservatsii na vmist askorbinovoi kysloty v syrovyni plodiv, Alieksieienko A.P., Tkachenko M.F., NFU, [Electronic resource], Access mode: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.pdf | 290,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.djvu | 17,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125__COVER.png | 492,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.