Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612

Tytuł: Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Inne tytuły: Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment
Authors: Покотило, О. С.
Кафтан, А. І.
Pokotylo, O. S.
Kaftan, A. I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Покотило О. С. Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці / О. С. Покотило, А. І. Кафтан // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 125. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pokotylo O. S., Kaftan A. I. (2018) Vmist askorbinovoi kysloty u fruktakh pry termichnii obrobtsi [Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 125 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 28-lis-2018
Date of entry: 18-lut-2019
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 664.8/9
604.2
Strony: 1
Zakres stron: 125
Główna strona: 125
Strona końcowa: 125
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612
ISBN: 978-617-7331-71-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Związane URL literatura: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua
Wykaz piśmiennictwa: 1. Широков Є.П. Технологія зберігання і переробки овочів з основами стандартизації. М.: Агропромиздат, 2008. - 265с.
2. Алєксєєнко А.П. Вивчення впливу методів консервації на вміст аскорбінової кислоти в сировині плодів // Алєксєєнко А.П., Ткаченко М.Ф. // НФУ, [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua
References: 1. Shyrokov Ye.P. Tekhnolohiia zberihannia i pererobky ovochiv z osnovamy standartyzatsii. M., Ahropromyzdat, 2008, 265p.
2. Alieksieienko A.P. Vyvchennia vplyvu metodiv konservatsii na vmist askorbinovoi kysloty v syrovyni plodiv, Alieksieienko A.P., Tkachenko M.F., NFU, [Electronic resource], Access mode: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi