Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | |
dc.contributor.author | Кафтан, А. І. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
dc.contributor.author | Kaftan, A. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:10Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:10Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Покотило О. С. Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці / О. С. Покотило, А. І. Кафтан // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 125. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612 | - |
dc.format.extent | 125 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.relation.uri | http://dspace.ukrfa.kharkov.ua | |
dc.title | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | |
dc.title.alternative | Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.8/9 | |
dc.subject.udc | 604.2 | |
dc.relation.references | 1. Широков Є.П. Технологія зберігання і переробки овочів з основами стандартизації. М.: Агропромиздат, 2008. - 265с. | |
dc.relation.references | 2. Алєксєєнко А.П. Вивчення впливу методів консервації на вміст аскорбінової кислоти в сировині плодів // Алєксєєнко А.П., Ткаченко М.Ф. // НФУ, [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua | |
dc.relation.referencesen | 1. Shyrokov Ye.P. Tekhnolohiia zberihannia i pererobky ovochiv z osnovamy standartyzatsii. M., Ahropromyzdat, 2008, 265p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Alieksieienko A.P. Vyvchennia vplyvu metodiv konservatsii na vmist askorbinovoi kysloty v syrovyni plodiv, Alieksieienko A.P., Tkachenko M.F., NFU, [Electronic resource], Access mode: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua | |
dc.identifier.citationen | Pokotylo O. S., Kaftan A. I. (2018) Vmist askorbinovoi kysloty u fruktakh pry termichnii obrobtsi [Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 125 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 125 | |
dc.citation.epage | 125 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.pdf | 290,98 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125.djvu | 17,74 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Content_of_ascorbic_acid_125__COVER.png | 492,82 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.