Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991
Назва: | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру |
Інші назви: | Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese |
Автори: | Арутюнян, Д. Покотило, О. С. Arutyunyan, D. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pulyuy National Technical University |
Бібліографічний опис: | Арутюнян Д. Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру / Арутюнян Д., Покотило О. С. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 5. — (Аграрні науки та продовольство). |
Bibliographic description: | Arutyunyan D., Pokotylo O. S. (2022) Zhirnokislotnii sklad korov’iachoho, koziachoho ta ovechoho siru [Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 5 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Дата публікації: | 28-кві-2022 |
Дата внесення: | 16-чер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
УДК: | 637.3.07 665.11 |
Теми: | жирнокислотний склад сир fatty acid composition cheese |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 5 |
Початкова сторінка: | 5 |
Кінцева сторінка: | 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References: | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.pdf | 324,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.djvu | 21,38 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5__COVER.png | 359,15 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.