Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Арутюнян, Д. | |
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | |
dc.contributor.author | Arutyunyan, D. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:42Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:42Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Арутюнян Д. Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру / Арутюнян Д., Покотило О. С. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 5. — (Аграрні науки та продовольство). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991 | - |
dc.format.extent | 5 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.subject | жирнокислотний склад | |
dc.subject | сир | |
dc.subject | fatty acid composition | |
dc.subject | cheese | |
dc.title | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру | |
dc.title.alternative | Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.3.07 | |
dc.subject.udc | 665.11 | |
dc.relation.references | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. | |
dc.identifier.citationen | Arutyunyan D., Pokotylo O. S. (2022) Zhirnokislotnii sklad korov’iachoho, koziachoho ta ovechoho siru [Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 5 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pulyuy National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 5 | |
dc.citation.epage | 5 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.pdf | 324,63 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.djvu | 21,38 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5__COVER.png | 359,15 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi