Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorАрутюнян, Д.
dc.contributor.authorПокотило, О. С.
dc.contributor.authorArutyunyan, D.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2022 р.
dc.coverage.temporal28-29 April 2022
dc.date.accessioned2022-06-16T11:50:42Z-
dc.date.available2022-06-16T11:50:42Z-
dc.date.created2022-04-28
dc.date.issued2022-04-28
dc.identifier.citationАрутюнян Д. Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру / Арутюнян Д., Покотило О. С. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 5. — (Аграрні науки та продовольство).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991-
dc.format.extent5
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
dc.subjectжирнокислотний склад
dc.subjectсир
dc.subjectfatty acid composition
dc.subjectcheese
dc.titleЖирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру
dc.title.alternativeFatty acid composition of cow, goat and sheep cheese
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3.07
dc.subject.udc665.11
dc.relation.references1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
dc.relation.referencesen1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
dc.identifier.citationenArutyunyan D., Pokotylo O. S. (2022) Zhirnokislotnii sklad korov’iachoho, koziachoho ta ovechoho siru [Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 5 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pulyuy National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
dc.citation.spage5
dc.citation.epage5
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi