Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991
Title: | Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру |
Other Titles: | Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese |
Authors: | Арутюнян, Д. Покотило, О. С. Arutyunyan, D. Pokotylo, O. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pulyuy National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Арутюнян Д. Жирнокислотний склад коров’ячого, козячого та овечого сиру / Арутюнян Д., Покотило О. С. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 5. — (Аграрні науки та продовольство). |
Bibliographic description (International): | Arutyunyan D., Pokotylo O. S. (2022) Zhirnokislotnii sklad korov’iachoho, koziachoho ta ovechoho siru [Fatty acid composition of cow, goat and sheep cheese]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 5 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Issue Date: | 28-Apr-2022 |
Date of entry: | 16-Jun-2022 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 637.3.07 665.11 |
Keywords: | жирнокислотний склад сир fatty acid composition cheese |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 5 |
Start page: | 5 |
End page: | 5 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37991 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
References (Ukraine): | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References (International): | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.pdf | 324,63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5.djvu | 21,38 kB | DjVu | View/Open | |
V_MSNTK_2022_Arutyunyan_D-Fatty_acid_composition_of_5__COVER.png | 359,15 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.