Перегляд зібрання за групою - Автори Kravcheniuk, K.
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання цибулі в технології виробництва соусів | Осадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
Conference Abstract | 25-кві-2019 | 18-чер-2019 | Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості | Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I. |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів | Криса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Способи зберігання мяса за виробництва консервів | Криса, П.; Кравченюк, Христина; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Харчові барвники | Стефанишин, В. В.; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Stefanyshyn, V.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, K. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробів | Надюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T. |