Результати від 1 до 20 із 41
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 2018 | 31-жов-2018 | Electrophoretic systems for the preparative fractionation of proteins-precursors of bioactive peptides from cow milk | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатолівна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна |
Article | 2017 | 21-січ-2018 | Proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review | Yukalo, Volodymyr; Krupa, Olha; Юкало, Володимир Глібович |
Article | 10-лют-2010 | 1-чер-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Аналітичний і експрес-електрофорез казеїнів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Бакалець, О. І.; Цибіна, О. А.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Bakalets, O.; Tsybina, O. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біоактивні фосфопептиди з β-казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Череватий, М. М.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Cherevatyy, M. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, S. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K. |
Monograph | 2021 | 24-гру-2021 | Біологічна активність протеїнів і пептидів молока | Юкало, Володимир Глібович |
Article | 30-бер-2005 | 12-тра-2020 | Вдосконалення лінії очистки сироватки | Шинкарик, М.; Юкало, Володимир Глібович; Кравець, О.; Shynkaryk, M.; Jukalo, V.; Kravets, O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya |
Article | 19-тра-2015 | 21-січ-2016 | Виділення природних мінералзв’язуючих пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Джур, Ярослава; Шпилик, Олександра; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Lyudmyla; Dzhur, Yaroslava; Shpylyk, Oleksandra |
Conference Abstract | лис-2018 | 21-гру-2018 | Виділення протеозо-пептонної фракції з сироватки молока гель-фільтрацією | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Article | 4-вер-2007 | 24-жов-2019 | Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 2017 | 21-січ-2018 | Використання різних розчинників при виділенні казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Кушнірук, Наталія Василівна |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Гідроліз протеїнів сироватки молока ензимними препаратами з підшлункової залози | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Олесницька, Віта; Yukalo, Volodymyr; Datsyshyn, Kateryna; Olesnyts’ka, Vita |
Article | 2018 | 31-жов-2018 | Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна |
Conference Abstract | лис-2018 | 21-гру-2018 | Казеїнові фосфопептиди, утворені за дії протеаз лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Герега, Наталія Василівна |
Laboratory Instructions | 2018 | 11-січ-2019 | Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктів | Юкало, Володимир Глібович |
Laboratory Instructions | 2019 | 23-кві-2019 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Біохімія» | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Laboratory Instructions | 2020 | 13-чер-2021 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологічний і хімічний контроль виробництва молочних продуктів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної і заочної форм навчання. | Сторож, Людмила Анатоліївна; Юкало, Володимир Глібович |