Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871

Назва: Гель-фільтрація білків маслянки
Інші назви: Gel filtration of the buttermilk proteins
Автори: Сторож, С. І.
Юкало, Володимир Глібович
Storozh, S.
Yukalo, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сторож С. І. Гель-фільтрація білків маслянки / С. І. Сторож, Володимир Глібович Юкало // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 355. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Бібліографічне посилання: Сторож С. І., Юкало В. Г. Гель-фільтрація білків маслянки // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 355.
Bibliographic citation (APA): Storozh, S., & Yukalo, V. (2024). Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 355. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Storozh S., Yukalo V. (2024) Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 355 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Конференція/захід: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Дата публікації: 11-гру-2024
Дата внесення: 24-січ-2025
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
УДК: 637.247
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 355
Початкова сторінка: 355
Кінцева сторінка: 355
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871
ISBN: 978-617-7875-88-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Перелік літератури: 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
References: 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of b-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.