Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871

Název: Гель-фільтрація білків маслянки
Další názvy: Gel filtration of the buttermilk proteins
Autoři: Сторож, С. І.
Юкало, Володимир Глібович
Storozh, S.
Yukalo, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сторож С. І. Гель-фільтрація білків маслянки / С. І. Сторож, Володимир Глібович Юкало // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 355. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Сторож С. І., Юкало В. Г. Гель-фільтрація білків маслянки // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 355.
Bibliographic citation (APA): Storozh, S., & Yukalo, V. (2024). Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 355. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Storozh S., Yukalo V. (2024) Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 355 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Datum vydání: 11-pro-2024
Date of entry: 24-led-2025
Nakladatel: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.247
Number of pages: 1
Page range: 355
Start page: 355
End page: 355
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
References (International): 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of b-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.