Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871

Tytuł: Гель-фільтрація білків маслянки
Inne tytuły: Gel filtration of the buttermilk proteins
Authors: Сторож, С. І.
Юкало, Володимир Глібович
Storozh, S.
Yukalo, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сторож С. І. Гель-фільтрація білків маслянки / С. І. Сторож, Володимир Глібович Юкало // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 355. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Сторож С. І., Юкало В. Г. Гель-фільтрація білків маслянки // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 355.
Bibliographic citation (APA): Storozh, S., & Yukalo, V. (2024). Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 355. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Storozh S., Yukalo V. (2024) Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 355 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Data wydania: 11-gru-2024
Date of entry: 24-sty-2025
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.247
Strony: 1
Zakres stron: 355
Główna strona: 355
Strona końcowa: 355
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871
ISBN: 978-617-7875-88-7
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
Wykaz piśmiennictwa: 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
References: 1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of b-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi