Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871

Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorСторож, С. І.
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorStorozh, S.
dc.contributor.authorYukalo, V.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationСторож С. І. Гель-фільтрація білків маслянки / С. І. Сторож, Володимир Глібович Юкало // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 355. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47871-
dc.format.extent355
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleГель-фільтрація білків маслянки
dc.title.alternativeGel filtration of the buttermilk proteins
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.247
dc.relation.references1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
dc.relation.references2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
dc.relation.references3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
dc.relation.referencesen1. Farrell, H. M., Jimenez-Flores, R., Bleck, G. T., Brown, E. M., Butler, J. E., Creamer, L. K.,…Swaisgood H. E. (2004). Nomenclature of the proteins of cows’ milk sixth revision. Journal of Dairy Science. 87(6), 1641–1674.
dc.relation.referencesen2. Yukalo, V. G., Datsyshyn, K. Ye. (2018). Gel filtration of cow milk serum proteins. Food science and technology. 12(4), 72–78.
dc.relation.referencesen3. Yukalo, V., Datsyshyn, K., Storozh, L. (2019). Obtaining of b-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey. EUREKA: Life Sciences. 2, 33–39.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage355
dc.citation.epage355
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Сторож С. І., Юкало В. Г. Гель-фільтрація білків маслянки // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 355.
dc.identifier.citationenAPAStorozh, S., & Yukalo, V. (2024). Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 355. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOStorozh S., Yukalo V. (2024) Hel-filtratsiia bilkiv maslianky [Gel filtration of the buttermilk proteins]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 355 [in Ukrainian].
Εμφανίζεται στις συλλογές:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
MNPK_2024_Storozh_S-Gel_filtration_of_the_buttermilk_355.pdf287,18 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
MNPK_2024_Storozh_S-Gel_filtration_of_the_buttermilk_355__COVER.png421,09 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα