Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541
Назва: | Вдосконалення лінії очистки сироватки |
Інші назви: | Improvement of whey purifikation line |
Автори: | Шинкарик, М. Юкало, Володимир Глібович Кравець, О. Shynkaryk, M. Jukalo, V. Kravets, O. |
Приналежність: | Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Шинкарик М. Вдосконалення лінії очистки сироватки / Шинкарик М., Юкало В., Кравець О. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2005. — Том 10. — № 2. — С. 192–196. — (Математичне моделювання. Математика. Фізика). |
Bibliographic description: | Shynkaryk M., Jukalo V., Kravets O. (2005) Vdoskonalennia linii ochystky syrovatky [Improvement of whey purifikation line]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 10, no 2, pp. 192-196 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (10), 2005 Scientific Journal of the Ternopil State Technical University, 2 (10), 2005 |
Журнал/збірник: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Випуск/№ : | 2 |
Том: | 10 |
Дата публікації: | 30-бер-2005 |
Дата подання: | 1-гру-2005 |
Дата внесення: | 12-тра-2020 |
Видавництво: | ТДТУ TSTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
УДК: | 621.326 |
Кількість сторінок: | 5 |
Діапазон сторінок: | 192-196 |
Початкова сторінка: | 192 |
Кінцева сторінка: | 196 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто методи переробки сироватки. Досліджено вміст білкової пилюки в сироватці при виробництві казеїну і сиру домашнього. Запропоновано вдосконалити лінію очистки сироватки шляхом встановлення фільтра розробленої конструкції. The methods of raw materials processing is discussed in the article. The research revealed the amount of albumen dust in the production process of cottage cheese. It was proposed to use the worked out filter as the first stage of diffraction. . |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31541 |
ISSN: | 1727-7108 |
Перелік літератури: | 1. Э.Ф. Кравченко. Пути рационального использования молочной сыворотки / Молочное дело. - 2004. - №9. – С.14-16. 2. Е.А.Чоботарьов. Центробежное выделение дисперсных фаз из молочной сыворотки и ее концентратов / Сыроделие и маслоделие. - № 5. 2001. – С.31-33. 3. Лукъянов Н.Я. Теория и расчет молочных сепараторов. – М.: Пищевая промышленность, 1977. - 87 с. 4. Чубик Н.А., Маслов Л.Н. Справочник по теплофизическим характеристикам пищевых продуктов и полуфабрикатов. - М: Пищевая промышленность, 1970. -184 с. 5. Каталог оборудования пищевой промышленности – М.: Агропромиздат, 1991. –258 с. 6. Декл. пат. 3776 Україна, №B01D3/30 Фільтр для очищення сироватки від білка / Шинкарик М.М., Кравець О.І. 12.03.04. Опубл. 15.12.04. Бюл. №12. |
References: | 1. E.F. Kravchenko. Puti ratsionalnoho ispolzovaniia molochnoi syvorotki, Molochnoe delo, 2004, No 9, P.14-16. 2. E.A.Chobotarov. Tsentrobezhnoe vydelenie dispersnykh faz iz molochnoi syvorotki i ee kontsentratov, Syrodelie i maslodelie, No 5. 2001, P.31-33. 3. Lukieianov N.Ia. Teoriia i raschet molochnykh separatorov, M., Pishchevaia promyshlennost, 1977, 87 p. 4. Chubik N.A., Maslov L.N. Spravochnik po teplofizicheskim kharakteristikam pishchevykh produktov i polufabrikatov, M: Pishchevaia promyshlennost, 1970. -184 p. 5. Kataloh oborudovaniia pishchevoi promyshlennosti – M., Ahropromizdat, 1991. –258 p. 6. Dekl. pat. 3776 Ukraine, №B01D3/30 Filtr dlia ochyshchennia syrovatky vid bilka, Shynkaryk M.M., Kravets O.I. 12.03.04. Publ. 15.12.04. Bull. No 12. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТДТУ, 2005, том 10, № 2 |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.