Lehitse Autor Карпик, Галина Вікторівна

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20 29 -st  järgmine >
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Article8-okt-201521-det-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract28-apr-202216-juu-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Conference Abstract11-det-202424-jaa-2025Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробівСороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstractsep-201928-mai-2020Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробівКарпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract27-apr-201828-mai-2020Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначенняКарпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
Methodical recommendations202328-mai-2025Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Learning Object201516-sep-2016Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201516-sep-2016Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object201624-juu-2017Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв"Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations20237-juu-2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКрупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна
Methodical recommendations201826-juu-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів»Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-juu-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Articlenov-201821-det-2018Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидівЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria LКарпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M.
Methodical recommendations20219-okt-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna