Visar 1 till 20 av 34 poster
nästa >
| Typ | Utgivningsdatum | Date of entry | Titel | Författare |
| Conference Abstract | 22-sep-2022 | 19-okt-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-okt-2025 | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба | Смолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V. |
| Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
| Article | 8-okt-2015 | 21-dec-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
| Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
| Conference Abstract | 28-apr-2022 | 16-jun-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
| Conference Abstract | 25-sep-2025 | 28-okt-2025 | Дослідження вмісту фенольних сполук у густому екстракті трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S.; Slobodianiuk, L.; Budniak, L.; Karpyk, H.; Vichko, O. |
| Conference Abstract | 11-dec-2024 | 24-jan-2025 | Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів | Сороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V. |
| Conference Abstract | sep-2019 | 28-maj-2020 | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | Карпик, Галина Вікторівна |
| Conference Abstract | 27-apr-2018 | 28-maj-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
| Methodical recommendations | 2023 | 28-maj-2025 | Кваліфікаційна робота бакалавра. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгеніївна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Learning Object | 2015 | 16-sep-2016 | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
| Learning Object | 2015 | 16-sep-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
| Learning Object | 2016 | 24-jun-2017 | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
| Methodical recommendations | 2023 | 7-jun-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Methodical recommendations | 2018 | 26-jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | Карпик, Галина Вікторівна |
| Methodical recommendations | 2017 | 22-jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
| Article | nov-2018 | 21-dec-2018 | Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна |
| Conference Abstract | 24-maj-2023 | 19-jul-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |
| Conference Abstract | 24-maj-2023 | 19-jul-2023 | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I. |