Showing results 1 to 20 of 26
next >
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 28-Apr-2022 | 16-Jun-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
Conference Abstract | Sep-2019 | 28-May-2020 | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 27-Apr-2018 | 28-May-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Learning Object | 2015 | 16-Sep-2016 | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2015 | 16-Sep-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2016 | 24-Jun-2017 | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2023 | 7-Jun-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2018 | 26-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-Jun-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
Article | Nov-2018 | 21-Dec-2018 | Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I. |
Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
Methodical recommendations | 2021 | 9-Oct-2021 | Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах | Копчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna |
Conference Abstract | Nov-2019 | 28-May-2020 | Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування | Чернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V. |