Результати від 1 до 20 із 26
далі >
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 28-вер-2023 | 21-лис-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
Conference Abstract | вер-2019 | 28-тра-2020 | Дослідження колоїдних процесів при виготовленні макаронних виробів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 27-кві-2018 | 28-тра-2020 | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення | Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна |
Learning Object | 2015 | 16-вер-2016 | Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2015 | 16-вер-2016 | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" | Карпик, Галина Вікторівна |
Learning Object | 2016 | 24-чер-2017 | Методичні вказівки для виконнання практичних робіт з дисципліни "Безвідходні технології консервних виробництв" | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2023 | 7-чер-2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Крупа, Ольга Миколаївна; Дацишин, Катерина Євгенівна; Карпик, Галина Вікторівна; Сторож, Людмила Анатоліївна |
Methodical recommendations | 2018 | 26-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальні технології харчових виробництв». Розділ «Технологія олієжирових продуктів» | Карпик, Галина Вікторівна |
Methodical recommendations | 2017 | 22-чер-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна |
Article | лис-2018 | 21-гру-2018 | Молекулярно-масовий розподіл казеїнових фосфопептидів | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |
Conference Abstract | 24-тра-2023 | 19-лип-2023 | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
Methodical recommendations | 2021 | 9-жов-2021 | Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах | Копчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna |
Conference Abstract | лис-2019 | 28-тра-2020 | Особливості впровадження дистанційних технологій при викладанні профільних дисциплін для студентів-технологів | Карпик, Галина Вікторівна |
Conference Abstract | 6-гру-2023 | 21-січ-2024 | Перспективний напрямок використання горіхів як компоненту здорового харчування | Чернега, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Cherneha, A. V.; Karpyk, G. V. |