Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 21 до 40 із 103
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Methodical recommendations
вер-2018
21-кві-2020
Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»
Андрушків, Богдан
;
Дудкін, Павло
;
Малюта, Людмила
;
Мельник, Лілія
;
Нагорняк, Галина
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Стойко, Ігор
;
Федишин, Ірина
;
Шерстюк, Роман
;
Кузь, Тетяна
Master Thesis
гру-2023
9-січ-2024
Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)
Боднар, Василь Петрович
;
Bodnar, Vasyl
-
2023
19-чер-2023
Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг
Шерстюк, Роман Петрович
;
Летун, О.О.
Master Thesis
гру-2023
25-січ-2024
Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)
Солтис, Михайло Віталійович
;
Soltys, Mikhailo
Bachelor Thesis
чер-2023
20-лип-2023
Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)
Хачатрян, Девід Самвелович
;
Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesis
чер-2022
6-вер-2022
“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”
Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)
Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesis
чер-2022
8-вер-2022
“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”
Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Папура, Марія Василівна
Book
сер-2023
29-лис-2023
Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія
Шерстюк, Роман
Bachelor Thesis
чер-2022
6-вер-2022
Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)
Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesis
чер-2022
27-січ-2024
Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)
Панченко, Катерина Геннадіївна
;
Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesis
чер-2022
27-січ-2024
Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Душенко, Соломія Андріївна
;
Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesis
чер-2022
6-вер-2022
Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)
Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesis
чер-2023
21-чер-2023
Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)
Коваленко, Артем Сергійович
;
Kovalenko, Artem
Master Thesis
гру-2023
9-січ-2024
Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)
Манжула, Тамара Євгеніївна
;
Manzhula, Tamara
Conference Abstract
тра-2023
19-чер-2023
Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхід
Шерстюк, Роман Петрович
;
Летун, О.О.
Methodical recommendations
2018
11-лют-2019
Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації
Дудкін, Павло
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Шерстюк, Роман
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Драбик, Ілля Миколайович
Conference Abstract
тра-2023
19-чер-2023
Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0
Шерстюк, Роман Петрович
;
Плотніков, О.М.