Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 21 до 40 із 103 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Master Thesisгру-20239-січ-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
-202319-чер-2023Модель управління компетентністю підприємств сфери послугШерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О.
Master Thesisгру-202325-січ-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisчер-20228-вер-2022“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Bookсер-202329-лис-2023Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософіяШерстюк, Роман
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Bachelor Thesisчер-202227-січ-2024Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia
Bachelor Thesisчер-20226-вер-2022Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Master Thesisгру-20239-січ-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Conference Abstractтра-202319-чер-2023Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхідШерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О.
Methodical recommendations201811-лют-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Conference Abstractтра-202319-чер-2023Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М.