Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Tytuł: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Authors: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Cytat: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
Data wydania: 27-kwi-2018
Date of entry: 28-maj-2020
Kraj (kod): CZ
Place edycja: Брно
UDC: УДК 664.6
Słowa kluczowe: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Zakres stron: 43-46
Abstract: Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora