Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Tytuł: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
Authors: | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
Cytat: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
Data wydania: | 27-kwi-2018 |
Date of entry: | 28-maj-2020 |
Kraj (kod): | CZ |
Place edycja: | Брно |
UDC: | УДК 664.6 |
Słowa kluczowe: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
Zakres stron: | 43-46 |
Abstract: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora