Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Título : | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
Autor : | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
Fecha de publicación : | 27-abr-2018 |
Date of entry: | 28-may-2020 |
Country (code): | CZ |
Place of the edition/event: | Брно |
UDC: | УДК 664.6 |
Palabras clave : | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
Page range: | 43-46 |
Resumen : | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador