Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Teitl: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Awduron: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
Dyddiad Cyhoeddi: 27-Apr-2018
Date of entry: 28-May-2020
Country (code): CZ
Place of the edition/event: Брно
UDC: УДК 664.6
Allweddeiriau: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Page range: 43-46
Crynodeb: Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol