このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
タイトル: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
著者: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
発行日: 27-4月-2018
Date of entry: 28-5月-2020
Country (code): CZ
Place of the edition/event: Брно
UDC: УДК 664.6
キーワード: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Page range: 43-46
抄録: Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール