Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Başlık: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Yazarlar: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
Yayın Tarihi: 27-Nis-2018
Date of entry: 28-May-2020
Country (code): CZ
Place of the edition/event: Брно
UDC: УДК 664.6
Anahtar kelimeler: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Page range: 43-46
Özet: Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Content type: Conference Abstract
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları