Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Titel: | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення |
Autor(en): | Карпик, Галина Вікторівна Вічко, Олена Іванівна Юрчак, Віра Гаврилівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46 |
Erscheinungsdatum: | 27-Apr-2018 |
Date of entry: | 28-Mai-2020 |
Country (code): | CZ |
Place of the edition/event: | Брно |
UDC: | УДК 664.6 |
Stichwörter: | Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки |
Page range: | 43-46 |
Zusammenfassung: | Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733 |
Content type: | Conference Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення.pdf | 686,63 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge