Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Назва: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Бібліографічний опис: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
Дата публікації: 27-кві-2018
Дата внесення: 28-тра-2020
Країна (код): CZ
Місце видання, проведення: Брно
УДК: УДК 664.6
Теми: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Діапазон сторінок: 43-46
Короткий огляд (реферат): Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора