Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Заглавие: Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Вічко, Олена Іванівна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Bibliographic description (Ukraine): Дослідження раціональних режимів сушіння макаронних виробів функціонального призначення / Г.В. Карпик, О.І. Вічко Conference Proceedings: The development of Technical sciences: Problems and solutions, Brno: Baltija Publishing April 27-28, 2018 – С-43-46
Дата на Публикуване: 27-Апр-2018
Date of entry: 28-Май-2020
Country (code): CZ
Place of the edition/event: Брно
UDC: УДК 664.6
Ключови Думи: Макаронні вироби, функціональні продукти, сушіння, пшеничні висівки
Page range: 43-46
Резюме: Досліджено закономірності впливу периферійних частин зерна на кінетику сушіння макаронних виробів з борошна другого сорту і 20 % висівок та з цільнозернового борошна.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31733
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти