Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Назва: Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Інші назви: Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content
Автори: Сабітов, Денис Едуардович
Sabitov, D.E.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 18-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Кухтин, Микола Дмитрович
УДК: 664.8
Теми: овочева продукція
vegetable products
нітрати
nitrates
способи денітрифікації
denitrification methods
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Власник авторського права: © Сабітов Д.Е., 2018
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf159,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора