Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorСабітов, Денис Едуардович-
dc.contributor.authorSabitov, D.E.-
dc.date.accessioned2018-02-18T09:20:51Z-
dc.date.available2018-02-18T09:20:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationСабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівuk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitratesuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectовочева продукціяuk_UA
dc.subjectvegetable productsuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectnitratesuk_UA
dc.subjectспособи денітрифікаціїuk_UA
dc.subjectdenitrification methodsuk_UA
dc.titleВплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівuk_UA
dc.title.alternativeImpact of different ways of vegetable products curing on nitrates contentuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Сабітов Д.Е., 2018uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenSabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf159,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора