Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Titolo: | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів |
Titoli alternativi: | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content |
Autori: | Сабітов, Денис Едуардович Sabitov, D.E. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Data: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Parole chiave: | овочева продукція vegetable products нітрати nitrates способи денітрифікації denitrification methods |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 |
Copyright owner: | © Сабітов Д.Е., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione