Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Titolo: Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Titoli alternativi: Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content
Autori: Сабітов, Денис Едуардович
Sabitov, D.E.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: 664.8
Parole chiave: овочева продукція
vegetable products
нітрати
nitrates
способи денітрифікації
denitrification methods
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів
Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Copyright owner: © Сабітов Д.Е., 2018
Content type: Thesis Abstract
È visualizzato nelle collezioni:181 — харчові технології

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf159,88 kBAdobe PDFVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione