Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Titre: | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів |
Autre(s) titre(s): | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content |
Auteur(s): | Сабітов, Денис Едуардович Sabitov, D.E. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Date de publication: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-fév-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Mots-clés: | овочева продукція vegetable products нітрати nitrates способи денітрифікації denitrification methods |
Résumé: | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 |
Copyright owner: | © Сабітов Д.Е., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration