Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Заглавие: | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів |
Други Заглавия: | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content |
Автори: | Сабітов, Денис Едуардович Sabitov, D.E. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата на Публикуване: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-Фев-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Ключови Думи: | овочева продукція vegetable products нітрати nitrates способи денітрифікації denitrification methods |
Резюме: | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 |
Copyright owner: | © Сабітов Д.Е., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти