Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627
Title: | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів |
Other Titles: | Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content |
Authors: | Сабітов, Денис Едуардович Sabitov, D.E. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сабітов Д. Е. Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Д. Е. Сабітов ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sabitov D. E. Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / D. E. Sabitov ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Issue Date: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-feb-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | 664.8 |
Keywords: | овочева продукція vegetable products нітрати nitrates способи денітрифікації denitrification methods |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів Master's qualification work is devoted to the study of the influence of various methods of technological processing of vegetable products on the content of nitrates |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23627 |
Copyright owner: | © Сабітов Д.Е., 2018 |
Content type: | Thesis Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | 181 — харчові технології |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Sabitov_Impact of different ways of vegetable products curing on nitrates content.pdf | 159,88 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools